KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

now that we are older
i remember youth

Megosztás

Abby && Holden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Holden Dawson

Holden Dawson

inactive

▲▼ Születési idő :

1990. Apr. 25.

▲▼ Kor :

34

▲▼ Párkapcsolat :

▲▼ she's my black pearl

▲▼ Tartózkodási hely :

▲▼ hell house

Abby && Holden Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abby && Holden   Abby && Holden EmptySzer. Szept. 07, 2016 6:31 pm

when the
evening shadows
and the stars appear
there is no - one there

- Legközelebb hamarabb gyere -
kissé dorgáló a hangja. Mintha megszidná, mint anya a kisgyermekét, pedig igazán nem ez a szándéka. Mindössze túl sok érzelem kavarog benne, amiket nem tud befogni pár üres befőttesüvegbe, hogy a polcra pakolva őket újra nyugodt legyen. Nyugodt, és kiegyensúlyozott. Olyan, mint amilyen régen - amilyen soha nem volt. Vagy, talán volt, mindössze ő nem emlékszik? Talán. Egy hatalmas, villodzó kérdőjel az egész a fejében. Ő is az számára. Abby. Egy újabb megválaszolatlan, örök kérdés, ami üldözi, mintha csak ő lenne a Nap, a karjaiban szorongatott gyönygyszem pedig a Hold. S, együtt játszanák azt a csodálatos, évezredek óta tartó fogócskát.

Halványan mosolyodik el a puha ujjak érintésén.
- Haragudni? Nem. Csak sok dolgom volt, Gyönyörűm - sosem szerette igazán a nevén szólítani őt. Mások előtt tette, s ha mérges volt rá; de ilyenkor - mikor úgy bújik hozzá, akár egy sebesült kiscica. Egy cica, ami most is úgy néz rá, mintha ő lenne minden. Mintha egy álomvilágba szorult volna, ahol szeretheti a férfit. A férfit, akit gyűlölnie kellene - mégsem tudja. Kislány, látja a szemedben. Azokban a gyémántként csillogó, gyönyörű szemekben.

- Gyönyörű vagy -
rózsaszínes ajkai már a lány aprócska fülét súrolják, fogai lágyan marnak bele, míg ujjai már a hátán járnak gyors táncot.
- Hogy vagy, Gyönyörűm? - apró puszit nyom a lány nyakára, majd határozott mozdulattal vonja még közelebb magához.

ABBY
bae
rémes, és rövid, de nem akartalak váratni

credit to kenz.

Vissza az elejére Go down
Abigail Vaisey

Abigail Vaisey

patient

▲▼ Születési idő :

1997. Jan. 02.

▲▼ Kor :

27

▲▼ Párkapcsolat :

▲▼ baby, one more night

▲▼ Hobbi :

▲▼ kötögetés

Abby && Holden Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abby && Holden   Abby && Holden EmptyHétf. Aug. 29, 2016 10:23 am

I
mádom az illatát. Másnak talán fel sem tűnne, mert a parfümje elnyomja, de az a fanyar, kicsit kesernyés, mégis simogató illat, ami a bőréből árad, mikor minden plusz illatanyagot lemos magáról, utánozhatatlan. Mélyet szippantok a takaróba, ahogy a fülemig magamra húzom.
- Emily a paplan alatt zokogott, mert nem tudott aludni. – Emelem rá a tekintetem, ugyanolyan suttogó hangon, mint ahogy ő beszél. Ajkait figyelem, hogy beszél, ahogy az a csibészes mosoly most is ott ül a sarokban. Finoman emelem fel a kezemet, érintve meg az arcát, simítva rajta végig.
- Nem voltál ma nálam. Azt hittem, haragszol. – Nem bírom nélküle. Soha nem érdekeltek a fiúk igazán, az jobban érdekelt, hogy védjem magam, és én se érdekeltem őket. De Holden mindent felborított, olyan, mintha nem tudnék rendesen lélegezni mikor nincs velem, és ez megrémiszt. Elvégre én beteg vagyok, nem vagyok normális, nem szabadna valakihez ragaszkodnom, aki talán nem is szeret, nem fog soha úgy szeretni, ahogy én őt.
Az eddig elcsendesedett vihar most még hangosabban rázendít, beleremegtetve a z ablakokat, egy pillanatra mindent ezüstös fénybe vonva. Halkan nyöszögve bújok hozzá még közelebb, mellkasába temetve az arcom, karjaimmal erősen szorítva. A szívem majd kiugrik a helyéről, szinte érzem, ahogy üti a mellkasomat,  újra magamba szívom az illatát, felhúzva a lábam egészen picire kuporodom össze. Szemeimet összeszorítva várom a következő dörgést, de mintha csak a villámok lennének. Mintha vele semmi sem lenne olyan félelmetes. Óvatosan kinyitva a szemem nézek fel rá, elvarázsolva a villanások által másodpercenként megvilágított arcától.

Holden Dawson

Holden Dawson

inactive

▲▼ Születési idő :

1990. Apr. 25.

▲▼ Kor :

34

▲▼ Párkapcsolat :

▲▼ she's my black pearl

▲▼ Tartózkodási hely :

▲▼ hell house

Abby && Holden Empty
TémanyitásTárgy: Abby && Holden   Abby && Holden EmptyVas. Aug. 28, 2016 8:54 pm

when the
evening shadows
and the stars appear
there is no - one there

Tudta...
Háború dúl az égben. Eget, s földet megrengető háború. Mennydörgés - mintha puskák, s ágyúk robbannának a messzi távolban, az eső golyózáporként hullik a földre. A villámok hirtelen felvillanó fénye talán mindössze a golyók pillanatnyi csillanása a Hold ezüstös fényében.

Tudta, hogy el fog jönni...
A takaró fogságába burkolta meleztelen felsőtestét; a párnák közé simult. Pilláit nehéznek érezte, de tudta jól, hogy nem aludhat. Még nem. Még nincs itt. Apró, dekete szemei lassan nyílnak ki, egyenesen mered a plafonra. Már hallja a lépteit. Határozottak. Ő lesz az. Halovány, aprócska mosoly húzódott vastag, rózsaszín ajkaira. Már várt rá. Az aprócska testre, a virág illatú, barna hajzuhatagra, az angyali pofira, a csillogó szempárra - mindig olyan angyalian, ártatlanul pillant rá hosszú pillái alól. Ma még nem látta; hiányzott neki. Fehér bőrének selymes puhasága, a bőrébe nyomódó apró ujjak.
Nyílik az ajtó, Holden mosolya pedig az ajtóval párhuzamosan szélesedik ki, ahogy alány másodpercek alatt a szobában terem. Kérdés, szavak nélkül emeli fel a hófehér, testét takaró anyagot. Gyere csak.

- Azt hittem, ma már nem is jössz - halkan csendül fel a hangja, mégis, mintha kiabálna. Túl nagy a csend. Mintha  a felettük tomboló vihar egy percre csak ugyan, de végre elcsendesedne.
- Már nagyon vártalak - nem is tudod mennyire, Abby.

ABBY
bae
rémes, és rövid, de nem akartalak váratni

credit to kenz.

A hozzászólást Holden Dawson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 29, 2016 11:12 am-kor.
Ajánlott tartalom

Abby && Holden Empty
TémanyitásTárgy: Re: Abby && Holden   Abby && Holden Empty

Abby && Holden

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Holden Dawson

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Elsö emelet-