KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

now that we are older
i remember youth

Megosztás

Sarah Partridge

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Promise Cipriano

Promise Cipriano

patient

▲▼ Születési idő :

1996. Jun. 20.

▲▼ Kor :

28

▲▼ Párkapcsolat :

❝IDK❞

▲▼ Tartózkodási hely :

❝UNKNOWN❞

▲▼ Hobbi :

❝ESCAPING❞

Sarah Partridge Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sarah Partridge   Sarah Partridge EmptyHétf. Ápr. 20, 2015 6:15 pm

gratulálunk, elfogadva
♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️
üdvözlünk a theory of insanity csapatában!

Szia Sarah! yuppy  
Üdvözöllek köztünk!  sziaa Nagyon örülök neki, hogy ez a karakter is ilyen gyorsan gazdára talált, annak meg pláne, hogy egy ilyen remek user kezébe, aki túl szárnyalta és tökéletesen adta vissza, amit eredetileg megálmodtunk a karakterről. 10
Találtam pár kisebb hibát a lapodban, de nemes egyszerűséggel szemet hunyok felette, mert ezek tényleg piti kis dolgok, a fene sem foglalkozik vele. Very Happy Szép a fogalmazásod, van benne egy könnyed lazaság, ami úgy igazán képes magával ragadni az olvasót, jelen esetben engem, később szerintem a többieket is. *-*
Nagyon kíváncsi vagyok, ezúttal vajon sikerül-e elérned a célodat és bizonyítékot szerezned az intézet ellen? Én szorítok neked, még ha az alteregóm legszívesebben jól ellátná a bajodat ezért a kis tevékenységedért... Rolling Eyes
De én szurkolok, talán még segítelek is, mint például azzal, hogy utadra engedlek, ezzel is közelebb terelve téged a célodhoz. Very Happy Foglalózz, szerezz játszó pajtit és hódítsd meg a játékteret! Jó játékot nálunk! love

♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️ ♦️
a staff nevében;; promise
Vissza az elejére Go down
Vendég

Anonymous

Vendég

Sarah Partridge Empty
TémanyitásTárgy: Sarah Partridge   Sarah Partridge EmptyHétf. Ápr. 20, 2015 5:41 am

Sarah Partridge
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Minél jobban nézel, annál kevesebbet látsz.

apró darabkák belőlem...

A külsőm tükrözi a belsőmet, nincsenek nagy eltérések, vagyis annyi, hogy próbálgatom a szárnyaimat, és szeretném elérni a céljaimat, amikből rengeteg van, de jelen esetben csak egy érdekel úgy, hogy képes vagyok bármire emiatt. A végletek embere vagyok, egyik percben mosolyommal kápráztatom el az embereket, azonban vannak kiakasztóan borúlátó perceim is, amikor nem tudok elviselni közelemben senkit sem. Barátságos vagyok, bár a bizalmam mindenki irányába ingadozó addig, míg nem bizonyosodik be az ellenkezője. Mindenkihez kedves vagyok, mindenkivel elbeszélgetek, de nem vagyok naiv cafka, nehogy ez jusson valaki eszébe, ha netán azzal próbálkozik nálam, hogy kihasznál. Hamarabb rúglak meg az alsó fertályodon, mint ahogy ezt megtennéd. Törékeny virágszál alkatom ne zavarjon meg, tanultam önvédelmet. Bátorságból is jeleskedem, és hülye sem vagyok. Szemeim zöldesbarnák, amik pozitívan hatnak másokra, és nincs szükség manipulálásra vagy ilyen eszközhöz. Nem bonyolódom bele abba, hogy milyen divatkövető vagyok, mindig találok valami, ami megtetszik, és ennyi. A hajam néha hullámos, és nem mindig rendezett, nincs mndig idő arra, hogy minden egyes kósza tincs a helyén legyen. Miért is kellene? Nem igaz? Az élet sem mindig egyenletes, hanem kissé őrült. Elméletben én sem vagyok más, mint egy valódi őrült, hiszen az, hogy egy elmegyógyintézet a munkahelyem, eléggé nagy őrültség. Még egyelőre nem kergetett ez a tény a sötét pokolba, szóval addig oké.

Sarah Georgina Partridge

Sarah

1990. október 31., Phoenix

24

nurse

szingli

ápoló

hallgasd a történetem...

A Walsh intézet az én otthonom, itt dolgozom, mert aki számít, itt van nekem. Nyilvánosságra akartam hozni az itt történő cselekményeket, mert én is a tudomány híve vagyok, azonban az, hogyan is teszik ezt, az nem tetszik.
Nap, mint nap az őrület közeli határán vagyok én is, de nem engedhetem meg magamnak, hogy pánik legyen úrrá rajtam, mert szükségük van rám az itt élő betegek egy részének. Nekem bizonyítékra van szükségem, amit meg kell szereznem az itt folyamatban levő kísérletekről, különben nem fognak hinni nekem, hanem beskatulyáznak, mint valami eszelős összeesküvés elméletet gyártó fruskának.
Van egy férfi a biztonsági részlegen, aki szemet szúrt hetekkel ezelőtt nekem. Többször is köszöntöttünk futólag egymásnak, meg néha egy-egy mosoly vagy kacsintás is történt, de semmi több. Tudtam, hogy valami nem stimmel vele, én megérzem az ilyet. Mint kiderült, ő már évek itt van, régebben rendőr volt, csak aztán valami személyes oknál fogva, kitették a szűrét.
- Sarah! Egy kávét? - kiabált utánam a hosszú folyosón, és a kezében két pohár kávéval egyensúlyozott, mondhatni nagyon bénán.
- Pincérnek nem lennél túl jó - nevetve sétáltam vissza hozzá. - Köszönöm - pillantottam rá, majd pedig komoly viselkedésbe kezdtem. - Kellene a segítséged - mondtam ki magabiztosan, és kellőképp komolyan. - Megbízhatom benned, ugye? - kérdeztem meg, viszont tudtam, hogy igen.
- Természetesen. Mi a baj? - a hangjából ítélve tényleg érdekelte, és nem volt benne rossz akarat.
- Segíts nekem abban, hogy megállíthassuk a szörnyűséget, ami itt folyik. Tudom, hogy neked is fontos ez, csak az okát nem tudom, mert nem mondtad el, de én nem vagyok vak, és a szemeidben látom, oka van annak, amiért itt vagy - erőteljes voltam, és őszinte, mert tudtam, hogy nem a nagy semmiért van itt.
- Igazad van. Azért vagyok itt, mert a húgom eltűnt négy éve, és a nyomok idevezettek engem. Ebbe a rohadt intézetbe... - mondta ki ezt, és nagyon ijesztő az, hogy több éve itt van, és mégsem talált rá ebben az épületben a lányra. Remélhetőleg csak valamelyik eldugottabb helyen van, nem pedig... Reménykedjünk, hogy nem halt meg.
- Sajnálom, és mi lenne, ha utána néznék a testvérednek? Valami feljegyzés, kórlap biztosan van róla itt - hozzáférésem van, csak ha netán titkosított valami miatt, akkor bukta. - Holnap éjszaka ügyelek, és akkor találkozhatnánk itt a folyosón. Rendben? - biztos nem várja el ezt tőlem, de én szeretek segíteni, és fogok is.
- Akkor itt... - halovány félmosoly jelezte nekem, hogy az akaratosságom győzött.   

Vissza az elejére Go down

Sarah Partridge

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Törölt karakterlapok-